آموزش, نکات تعویض گلدان

انتخاب گلدان مناسب کاکتوس و ساکولنت

انتخاب گلدان کاکتوس

تو این مقاله میخواهیم به ویژگی های اصلی انتخاب گلدان مناسب برای کاکتوس و ساکولنت ها یعنی دهانه ، سایز، ارتفاع و جنس گلدان بپردازیم.

دهانه گلدان مناسب برای کاکتوس و ساکولنت:

نکته مهم :

برای اینکه سایز گلدانتان را مناسب انتخاب کنید اولین قدم توجه به سایز گیاهتون است همیشه طبق سایز گلدان 1 یا نهایت 2 سایز گلدان بزرگتر برای گیاه انتخاب کنید.

چرا نباید دهانه گلدان بیشتر از 2 سایز بزرگتر باشد؟

اگرسایز دهانه گلدان خیلی بزرگتر از گیاه باشد به صورت ناخودآگاه آب بیشتری به گیاه داده می شود و باعث آسیب دیدن گیاه می شود.

ارتفاع گلدان مناسب برای کاکتوس و ساکولنت:

گیاهانی مانند نخل و افوربیا جزو آن دسته از گیاهانی هستند که به صورت عمودی رشد می کنند پس برای این نوع گیاه معمولا از گلدان های قدی استفاده می شود. اما باید باید به این نکته توجه کنید که هر ارتفاعی را نمی شود انتخاب کرد به این دلیل که هر چقدر ارتفاع گلدان بیشتر باشد طبیعتا آب سخت تر از گلدان خارج می شود. و همینطور هوا به سختی در خاک گردش پیدا می کند که در نتیجه باعث گندیده شدن ریشه گیاه می شود.

چه زمانی باید گلدان کاکتوس یا ساکولنت را عوض کنیم؟اینجا کلیک کنید

تعداد سوراخ گلدان مناسب برای کاکتوس و ساکولنت:

یکی از ویژگی های مهم گلدان مناسب، داشتن سوراخ های کافی برای خالی شدن آب های اضافه است. پس حتما موقع خرید گلدان دقت کنید و اگر گلدان سوراخ کافی نداشت، نگران نباشید به راحتی میتوانید سوراخ ایجاد کنید.
در گلدان های کوچک تعداد سوراخ ها کم باشد هم مناسب است چون حجم آب و خاک کمتر است و آب به راحتی خارج می شود و طبیعتا بلعکس این موضوع برای گلدان های بزرگ صدق می کند و باید تعداد سوراخ های گلدان بیشتر باشد.

جنس گلدان مناسب برای کاکتوس و ساکولنت:

تقریبا اکثر مردم ازسه نوع گلدان استفاده می کنند که در ادامه به بررسی مزایا و معایب این سه نوع می پردازیم:

انتخاب گلدان کاکتوس

مزایا و معایب گلدانهای پلاستیکی:

گلدانهای پلاستیکی شبک هتند و در مثابل شکسن محکم و مقاوم هستند، ولی حس مصنوعی بودن را میدهند

مزایا و معایب گلدانهای سفالی :

این نوع گلدانها در برابر آفتاب مقاوم هستند و به دلیل نزدیک بودن جنسش به طبیعت حس طبیعی بودن را القا می کند.(نکته مهمی که در رابطه با گلدان های سفالی وجود دارد این است که از جدارهای خودشون هوا را به خوبی منتقل می کنند و باعث میشود بعد از هر بار آبیاری گلدان سریع تر خشک شود و این ویژگی برای کاکتوس و ساکولنت ها بسیار مفید است)
از معایب این نوع گلدانها میشه به وزن بالا ، شکستگی و تنوع کمتر اشاره کرد.

مزایا و معایب گلدانهای سرامیکی :

این گلدانها شیک هستند و تنوع طرح و رنگ بالایی دارند. ولی قیمت بالا ، شکننده بودن ، ترک خوردن لعاب پس از مدتی استفاده از معایب گلدانهای سرامیکی به حساب می آیند.

ما در مجموعه شهریار کاکتی برای تولید از گلدان های پلاستیکی استفاده می کنیم ولی پیشنهاد ما برای شما تهیه گلدان های سفالی است

پیروز و موفق باشید
منبع: مجموعه شهریارکاکتی
کپی با ذکر منبع مجاز میباشد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید